Virtueel Present

Als virtueel assistent heb ik een uitgebreid aanbod om je te helpen met MailChimp

English I am able to help you with all of your technical MailChimp setup needs, turning your website visitors into customers.

SOS MailChimp: I also offer individual guidance and support for any software support setup problems you might have.

Dutch Ik kan je helpen met je technische MailChimp setup problemen en het veranderen van je website bezoekers in klanten.

SOS MailChimp: Ik bied ook individuele begeleiding en ondersteuning voor alle software support setup problemen die je zou kunnen hebben.

F1572f7ba98e85ccf185848f8fe7539be8fda275
F23f06976abb4d0fddcf6fe57ff7f04ffd5fd49d
Dd4062c7b3e01c2cf689893383517c42cd9bd132
8017aa6090a113de39229cc3bb2bdee8eb88f8c2
C6481692273b02d860c7dbf84f0eae8a24e6715d
Dcf0f773aebd77a34a32ca62020891abc90f1f70

Reviews

Log in with your MailChimp account to leave a review.

Stellar Belastingadviseurs

- 06/11/2018

Onze eerste mailing met Mailchimp. Wij moesten van vooraf aan beginnen. En wat liep dat met Judith soepel en positief! Met onze input en aangeleverd materiaal heeft Judith onze eerste mailing in elkaar gezet. Volledig in overleg. Judith luistert goed en levert precies het product zoals wij dat wilden. Na de opvolgende cursus kunnen wij nu zelf mailings in elkaar zetten en versturen. Judith is zonder twijfel een Mailchimp-PRO! Ze beheerst Mailchimp van A tot Z. Ze stuurt het proces bijzonder strak en professioneel aan. Erg tevreden!!

Karin

- 04/03/2018

Gisteren probleem met Mailchimp, kwam via facebook bij Judith uit. Ik heb haar mailtje gestuurd en ondanks dat het 2e Paasdag was, kreeg ik vrij snel een antwoord. Mijn probleem was nog diezelfde avond opgelost! Dank je Judith, je bent een kanjer!

OTURA DESIGN

- 12/29/2017

Nadat mijn account ineens helemaal leeg bleek te zijn na het inloggen heeft Judith mij enorm geholpen door alles helemaal uit te zoeken. Daarna heeft zij contact gehad met Mailchimp en het probleem ontdekt. Er bleken twee accounts te zijn met hetzelfde mailadres, waarvan een degene die ik altijd gebruik en een helemaal leeg. Oplossing geadviseerd door Judith: 1. Inloggen op de lege account, waar ik dus ook alleen maar in kwam; 2. Username aanpassen; 3. Uitloggen 4. Nu nogmaals inloggen met hetzelfde mailadres > Hierdoor kwam ik in de goede account. 5. Lege account wissen voor de veiligheid. Nogmaals enorm bedankt Judith!

Jos

- 11/07/2017

Judith heeft mij geweldig geholpen met mailchimp. Ik gebruik mailchimp al een aantal jaren, maar merkte regelmatig dat enkele klanten de mail niet kregen. Ze heeft alles nagezien en tips gegeven zodat ik zelf ermee aan de slag kon. Fijn dat ik het uiteindelijk zelf moest doen. Heb er weer veel van geleerd. Ze is vlot en duidelijk met reageren. Aanrader!

Barbara

- 09/04/2017

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zo lang door totdat ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeeel blij mee. Judith bedankt!

Petra

- 11/24/2016

Geweldige ondersteuning! Ze houdt niet op tot het probleem is opgelost. Geweldig, helemaal blij mee. Zodra ik weer ergens mee zit, ga ik niet meer zelf lopen klungelen maar zoek ik direct contact met Judith.

Anna

- 11/16/2016

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen.

Joop

- 10/07/2016

De vakkennis van Judith is voor ons de sleutel tot het succes van e-mailing met Mailchimp! Helder, snel, betrokken en bereikbaar! Wat een verademing als je een vraag, probleem of idee hebt en je krijgt dan ook nog, vrijwel direct, een antwoord.

Collier

- 08/12/2016

Judith heeft mij op een snelle , gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van Mailchimp en de koppeling met Facebook.

Ze is echt een kei in haar vak!

Een aanrader

Selma

- 08/08/2016

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijkheden te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een MailChimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith!

Joyce

- 05/01/2016

Judith is fantastisch. Al langere tijd lees ik haar blogs, waardoor mijn kennis van MailChimp enorm is gegroeid. Regelmatig lees ik dingen waarvan ik denk "oh, kan dat ook?" of "laat ik dat ook eens proberen". Inmiddels kan ik me goed redden met MailChimp, maar natuurlijk loop ik ook wel eens tegen een probleem aan. Het is dan fijn dat ik Judith snel kan benaderen voor een deskundig antwoord. Als zij de vragen eenvoudig kan beantwoorden zonder echt in je account te hoeven kijken, krijg je zelfs gratis antwoord. Als de vraag ingewikkelder is, kijkt ze even mee en lost ze het voor je op. Ik vind het fantastisch dat ze je zo snel uit de brand kan helpen. En door de regeling met MailChimp hoef je na het inhuren van deskundige hulp ook nog eens drie maanden geen abonnementsgeld te betalen. Wat een fantastische regeling. Judith, nogmaals bedankt. Ik blijf je volgen hoor!

Margreet

- 10/15/2015

Ik had een idee voor een gratis online training. Toen die klaar was, liep ik tegen allerlei technische vraagstukken op. Ik dacht dat ik dat zelf wel kon fixen. En ik zou de boel zeg wel "even" online zetten. Nou, dat had ik verkeerd gezien. Er kwam behoorlijk wat technische dingen bij kijken. Ik kwam bij Judith terecht en die had in no time alles geregeld. Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen. Nu weet ik: als ik vragen heb over Mailchimp, contact opnemen met Judith en die regelt het! En ook nog supersnel. Fijne service! Dank Judith!

Miranda

- 06/25/2015

De mailchimpkennis en begeleiding van Judith is super! Ze heeft goede idee├źn waar we echt iets mee kunnen en denkt met ons mee. Dat is precies wat ik zocht. Als ze iets anders tegen komt wat voor verbetering vatbaar is laat ze dat weten zodat dit aangepakt kan worden.

Ik was ook erg blij verrast toen ik merkte hoe snel ze werkte! Of het nu formulieren waren of aanpassingen in een nieuwsbrief, in een vloek en een zucht was het gepiept. Iets waar ik me anders het hoofd over zou breken en uren aan kwijt zou zijn besteed ik nu met een gerust hart aan Judith uit. Geweldig. Judith bedankt en tot snel weer!

Frank

- 06/19/2015

Judith kent Mailchimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf. Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met Mailchimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Karin

- 04/09/2015

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen....wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of "Alles gelukt?" Veel betrokkenheid en erg toegankelijk om nog een vervolgvraag te stellen. Daarbij krijg ik tussen de bedrijven door erg veel info over Mailchimp toegestuurd! Bedankt!

Willie

- 02/13/2015

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij prompt 'te woord stond' en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig!

Miriam

- 02/12/2015

Super tevreden ben ik met onze Expert Judith. het lijkt of ze dag en nacht achter de computer zit. Bij elke klein of groot probleem helpt zij je uit de brand. Altijd met een vriendelijke toon en uitgebreide info zodat je ook begrijpt wat je verkeerd gedaan hebt. Vervolgens krijg ik een mailtje of het gelukt is! Grote betrokkenheid en enthousiasme. Dank hiervoor!

Jeroen

- 02/09/2015

Een probleem en ik kom niet verder. Ben al met al uren aan het zoeken waar het aan ligt. Op dat soort momenten is dat gewoon heel vervelend. Dankzij Judith was ik binnen een half uur weer aan de gang. En dat is volgens mij waar deze expert haar waarde toont. Dank.

MailChimp Experts are independent third parties, who are in no way affiliated with or employed by MailChimp. We provide the Experts Directory for customer convenience only, and we don't endorse or guarantee the third parties' services, advice, or products.