HCL Nordic AS

HCL Nordic AS leverer tjenester innen digital markedsføring og digitale løsninger.

Beca937b12d7b8f2cd65268563c3a5ba01536d07

Phone
(+47)95061527

MailChimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! MailChimp er verdens ledende epost og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Norges ledende spesialister innen MailChimp.

Siden vi ble partnere med MailChimp i 2014, har vi hjulpet over 150 norske selskaper med å øke sin kompetanse på MailChimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle templates for utsendelse av nyhetsbrev, oppsett av RSS kampanjer og mye, mye mer. MailChimp er mye mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri dets potensiale.

HCL Nordic leverer også tjenester innenfor digital markedsføring og digitale løsninger. Vi utvikler nettbutikker/nettsider, leverer tjenester innenfor AdWords og SEO og mye mer. Vi bidrar på områder der våre kunder mangler kompetanse og erfaring, og vi løser et konkret behov som blir viktigere og viktigere i dagens marked. Nemlig å gjøre seg, og ikke minst holde seg synlig og relevant overfor potensielle kunder, skape en kundedialog som er nyttig og verdifull for begge parter.

Vårt konkurransefortrinn skal være menneskene som jobber her. Vi leverer digitale løsninger – men som likevel skapes av mennesker for mennesker. En god bedriftskultur er derfor høyt prioritert – fordi vi vet at det er avgjørende for hvordan vi leverer våre tjenester. Mange har samme kompetanse som oss, men det er hvordan vi forvalter kompetansen, hvordan vi samhandler og følger opp som er avgjørende for resultatet.

Reviews

Log in with your MailChimp account to leave a review.

Vanessa

- 11/22/2017

Jeg er meget fornøyd med MailChimp kurset. Dyktige kursledere med god kunnskap. Både lærerikt og inspirende. Anbefaler dette kurset til alle som ønsker en god innføring i utsendelse av nyhetsbrev!

Vanessa Collin Marked, Neo Select AS - https://neo-select.no/

Fredrick

- 11/22/2017

Mailchimp kurset ga oss som klubb et verdifull innblikk i hvordan man med enkle metoder kan holde kontakt med sine kunder og brukere, og samtidig skreddersy brukeropplevelsen basert på hvem man er i kontakt med.

Fredrick Bråten Haugland Markedssjef Frisk Asker Ishockey - http://www.friskasker.no/hockey/

Tone

- 11/22/2017

Med et bedriftsinternt kurs i Mailchimp fikk vi svar på det vi trengte for å bli mer profesjonelle i bruken av nyhetsbrev. HCL Nordic tilpasset et kurs som passet perfekt for oss. I tillegg ble det mer økonomisk enn om vi hadde sendt alle på et standardkurs.

Tone Kildahl Digital markedsfører, Tekniske Foreningers Servicekontor AS https://tfsk.no/

Catrine

- 11/22/2017

Jeg var kjempe-fornøyd med mailchimp kurset til HCL Nordic. Kort, konsist og nyttig. Lager nå nyhetsbrev som vi sender ut et par ganger i måneden.

Catrine Coles, markedssjef i Cenika AS - http://www.cenika.no/

MailChimp Experts are independent third parties, who are in no way affiliated with or employed by MailChimp. We provide the Experts Directory for customer convenience only, and we don't endorse or guarantee the third parties' services, advice, or products.